marți, 9 august 2011

Designer vestimentar

Descriere companie:

Pada Murre este o companie tanara si dinamica, fiind formata din 60 de oameni inalt calificati si cu vasta experienta in domeniul producerii si comercializarii pieselor vestimentare pentru barbati. Societatea a avut grija ca personalul sa fie foarte bine motivat si sa aiba in plus un nivel ridicat al conduitei profesionale si al comportamentului. Infiintata in 1993, a ajuns astazi sa detina mai multe brand-uri proprii recunoscute in unanimitate de catre toti cunoscatorii: Pada Murre, Pablone, Roland, Consigliere, Blei Frei si Il Padrino. Compania noastra este apreciata de multa lume (facand fata cu succes concurentei acerbe) deoarece raspunde cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai. Societatea se afla intr-un permanent proces de perfectionare si colaboreaza indeaproape cu arhitecti, designeri, furnizori si producatori de materiale textile.
Suntem specializati in producerea si comercializarea intregii game de piese vestimentare pentru barbati : costume, camasi, cravate, sacouri, veste, pantaloni, pulovere, blugi, etc.
Misiunea noastra este de a transforma in realitate visurile clientilor nostri legate de propria persoana, crearea/dezvoltarea unui stil personal propriu, unic, rafinat si inedit. Oferim servicii de consiliere complexe si de calitate care sa confere oamenilor incredere, siguranta si eleganta.

Descriere job:

Cautam designer vestimentar pentru realizarea si producerea colectiilor .
Cerinte:
- Abilitati de comunicare; Atentie la detalii;
- Student sau absolvent al Facultatii de Design, Arte Plastice, - Domiciliul stabil in Oradea
- Perfectionist si spirit creativ, cunoscator al programelor: Photoshop, Corel, Adobe Illustrator, si a altor programe de design
- Creativitate, imaginatie si un dezvoltat simt estetic
- Portofoliu de lucrari reprezentativ - constituie avantaj
- Dispus sa se deplaseze in interes de serviciu

Oferta:


- salariu motivant- in functie de performante / de atingerea obiectivelor

Sursa: http://www.netjobs.ro/locuridemunca-joburi-designer-vestimentar--afisare-35348.html

Niciun comentariu: