joi, 29 martie 2012

3 licentiati in tehnologia incaltamintei

Societatea comerciala TRICOSTAR SRL din Oradea este o societate romana cu capital integral privat, detinut in intregime de dl Santi Mauro, infiintata in anul 1994, ce are ca obiect principal de activitate fabricarea incaltamintei.

Societatea isi desfasoara activitatea de productie incaltaminte femei si copii intr-un complex de spatii situat in municipiul Oradea, in suprafata de 10.000 mp.

Un departament special de creatie executa, in colaborare cu un atelier de modelarie italian, primele modele de articole de produs ce urmeaza a intra in productie. Designul, proiectarea si, mai apoi, executia poarta amprenta traditiei italiene in domeniu.

Continuitatea in activitate pe tot parcursul celor 16 ani de la inceperea activitatii si pana in prezent si dezvoltarea continua in toata aceasta perioada, in pofida actiunii nefavorabile a unor factori economici externi (rata cursului de schimb valutar, actuala criza economica mondiala), vorbesc de la sine despre durabilitatea si stabilitatea economica a societatii.

In contextul dezvoltarii departamentului Creatie, societatea noastra cauta, in vederea angajarii, 3 tineri licentiati in domeniu, cunoscatori ai programului CAD-CAM. Limba engleza/germana si italiana constitue un avantaj. Informatii suplimentare se obtin la tel. 0748 152 004.

Tinem sa precizam ca produsele noastre sunt prezentate in cadrul celor mai prestigioase expozitii de profil din lume: Milano, Dusseldorf, Paris, Riva del Garda. Societatea noastra este singurul colaborator roman al companiei olandeze TREND DESIGN SHOE FASHION BV pentru care furnizeaza exclusiv incaltaminte pentru femei si copii. Parteneriatul cu societatea olandeza asigura produselor noastre accesul pe cele mai exigente piete de desfacere din domeniu, precum cele europene si nord-americane, dar si ocazia de a produce pentru prestigioase marci din domeniu.

SC TRICOSTAR SRL Oradea, str. Vamii 47 (Episcopia Bihor), Tel./Fax: 059 447 334

http://www.bizoo.ro/firma/tricostar

Niciun comentariu: