luni, 26 martie 2012

Fabrica de tricotaje, Urmarirea productiei - Ghimbav (Brasov)


Fabrica de tricotaje SC  CURZONIA  ( RO)  SRL  Brasov, Ghimbav  cauta   sa angajeze absolventi  ai  Facultatii de Textile  -Pielarie, Specializarea Tehnologia  Confectiilor  si  Tricotajelor.

Fabrica noastra a fost infiintata cu 11 ani in urma ca o investitie privata, avand un numar actual de 150 de salariati  dintre  care  in  partea tehnica: director de productie (cu experienta de 30 ani in domeniul tricotaje), 10 ingineri textilisti (cu specializarea Tricotaje - Confectii). 

Firma  dispune de  urmatoarele  dotari tehnice: masini de tricotat STOLL (40 buc, majoritare fiind  finetea 10 si 1), prese de calcat, masini de confectie (peste 100 buc), masini de brodat (2 buc).

In  momentul de fata dorim sa angajam ingineri textilisti in cadrul Sectorului Tricotat care sa preia urmatoarele  responsabilitati :

  -  PROGRAMARE  STOLL  CU   AJUTORUL  STATIILOR  DE  PROGRAMARE  M1 SI  M1+   (existente in firma)  SI  URMARIRE  PRODUCTIE  TRICOTAT (pe o anumita zona de masini).
 

Pentru  acest post  sunt de dorit cei cu  experienta  dar  suntem  deschisi  si  fata  de  cei care  nu au  experienta in domeniu dar  sunt  doritori sa invete la locul de munca.

In cazul angajarii  unei  persoane din afara Brasovului, firma va suporta cheltuiala cu cazarea

Persoanele interesate sunt rugate sa transmita un CV pe adresa de email luminita@curzonia.com,  attn dir.gen. Ciolacu  Luminita, urmand ca ulterior sa fie contactati telefonic pentru interviu.

In situatia in care persoana solicitata pentru interviu nu este din Brasov, firma va suporta 1/2 din costul deplasarii .

Niciun comentariu: