luni, 18 iunie 2012

Cautam ingineri

CAUTAM INGINERI!
SPUNE-LE PRIETENILOR TAI DESPRE OPORTUNITATILE DE CARIERA CARE II ASTEAPTA LA BESTEngineer!
Tech Data, Siemens, ABB, Stein & Partner, Noerr Consulting, Procer, AKKA Romserv, eJOBS, Faurecia Automotive Seating, Leoni Wiring Systems, VDI, Digital Optics Corporation, Viega, Barnett McCall, Emirom Grup, IBM Romania, SolidWorks, Cenit, IAC Group, etc. vor fi prezenti la Expozitia BESTEngineer in perioada 22-23 iunie 2012 la Crowne Plaza Hotel cu joburi atat pentru inginerii specializati cat si pentru inginerii aflati la inceputul carierei.
Pentru a discuta in detaliu cu unul din recrutorii acestor companii, dar si pentru a aplica la unul din joburile acestora viziteaza BESTEngineer – Conventie de Training si Cariera pentru Ingineri, 22-23 iunie 2012, Crowne Plaza Hotel.
Conventia BESTEngineer este dedicata sectorului de resurse umane care activeaza preponderent in domeniul ingineriei si are ca scop sprijinirea companiilor in gasirea personalului tehnic specializat. In completare BESTEngineer ofera o serie de posibilitati de formare, invatamant postuniversitar si oportunitati de cariera pentru ingineri.
Daca doresti sa obti o imagine de ansamblu asupra pietei fortei de munca pentru ingineri din Romania si din strainatate, trucuri despre redactarea cv-ului si comportamentul in cadrul unui interviu dar si ultimele cerinte aparute atunci cand vorbim de obtinerea unui post de inginer, trebuie sa participi la Conferinta BESTEngineer care va avea loc simultan cu Expozitia BESTEngineer. In cadrul Conferintei BESTEngineer vor prezenta reprezentanti ai companiilor Barnett McCall, Tech Data, ABB, Siemens, VDI, Universitatea Politehnica din Bucuresti, etc.
Program: Vineri 22 iunie: 10:00 – 18:00
Sambata 23 iunie: 10:00 – 17:00
Locatie: Crowne Plaza Hotel Bucuresti - Poligrafiei nr. 1, sector 1, Bucuresti - Romania
Accesul in cadrul expozitiei este gratuit pe baza completarii unui formular la fata locului.

Niciun comentariu: