miercuri, 15 august 2012

Evaluator de competente profesionale

CANDIDATUL IDEAL: Expert in domeniul sau de activitate, cu o experienta de munca de minim 3 ani in ultimii 5. (nu ne contactati daca nu se aplica in cazul dvs.)

Domenii : - Constructii - Instalatii - Comert (cu ridicata si/sau cu amanuntul) - Management de proiect - Resurse umane - Educatie/Training

RESPONSABILITATI / BENEFICII: Responsabilitati : Evaluarea competentelor profesionale in cadrul unui Centru de evaluare autorizat, pentru ocupatiile :
- Lucrator in comert,
- Confectioner textile
- Instalator apa/gaz
- Zidar
- Montator gips-carton
- Dulgher, tâmplar, parchetar
- Formator
- Manager proiect
- Manager resurse umane
- Organizator evenimente
- Expert achizitii
- Operator introducere date

Colaboratorul va trebui sa parcurga un program de pregatire ca si evaluator de competente profesionale si, mai apoi, sa se certifice. (totul pe cheltuiala Angajatorului).
Colaboratorul va trebui sa imbunatateasca instrumentele de evaluare existente.
Colaboratorul va derula activitati de evaluare a persoanelor ce solicita evaluarea si certificarea competentelor profesionale.
Colaboratorul va lua decizii privind competenta candidatilor, conform standardelor ocupationale.
Colaboratorul va realiza rapoarte de activitate.

Beneficii : Cel mai mare beneficiu este certificarea viitorului colaborator ca si Evaluator de competente profesionale si programul de pregatire gratuit ce sta in spatele acestui demers. Beneficiile materiale dar si beneficiile de experienta date de lucrul in proiecte finantate POS-DRU si in alte proiecte de amploare. Un salariu in plus, dintr-o colaborare in afara primului loc de munca, in timpul liber.

DESCRIEREA COMPANIEI: Partener în programe europene în domeniul educației. Membru în Centrul de Training și Consultanță REDIS, membru al CorporateEvents.ro. Centru de formare profesională autorizat CNFPA/ANC. Organism de suport pentru autorizarea instituțiilor ce doresc să devină școli de meserii și centre de formare sau evaluare autorizate CNFPA/ANC. Organizator al mai multor evenimente de training și a numeroase proiecte de evaluare. Promotor persolog® România, prin traineri certificaţi. Pentru aplicații (CV europass) : cariere@GCconsult.ro

Sursa

Niciun comentariu: