marți, 11 septembrie 2012

Inginer textilist - Brasov

SC CURZONIA (RO) SRL fabrica de tricotaje situata in Brasov infiintata cu 11 ani in urma este specializata in productia de tricotaje avand desfacerea orientata numai catre exportul in Europa.

Fabrica are peste 120 angajati iar in sectorul tehnic de productie activitatea este coordonata de un numar de 9 ingineri textilisti.

Sub aspectul dotarii tehnice firma dispune de masini de tricotat STOLL alaturi de un sistem de programare computerizat performant M1 si M1+, masini de confectie diverse tipuri , masini de brodat.

Suntem interesati in recrutarea de ingineri textilisti absolventi ai Facultatii Textile.

Ne manifestam interesul si pentru cei fara experienta care au absolvit facultatea de profil, sunt doritori si capabili sa lucreze in domeniul textil dar din pacate nu au avut aceasta sansa pana acum.

Prin urmare adresam solicitarea noastra absolventilor Facultatii Textile cu sau fara experienta dar capabili sa lucreze cu entuziasm si dedicatie.

Intr-o prima etapa cei interesati pot trimite un CV la adresa de mail:

luminita@curzonia.com

Ulterior, cei selectati in baza CV-urilor trimise vor fi invitati la sediul firmei in vederea unui interviu iar ½ din costurile deplasarii vor fi suportate de catre firma noastra.

Niciun comentariu: