luni, 19 noiembrie 2012

Promovarea antreprenoriatului în domeniul industriilor creative


Cursurile gratuite oferite prin proiectul “Promovarea Antreprenoriatului în Domeniul Industriilor Creative” se vor relua luna aceasta, în două sesiuni a câte trei zile: 21-23 noiembrie și 27-29 noiembrie. Tinerii vor învăța cum se gestionează o afacere în advertising, design, film, muzică, arte, publishing și alte domenii bazate pe creativitate și vor finaliza cu un business plan elaborat împreună cu trainerii programului.

Detalii la adresa proiectului


Sesiunile din noiembrie se adresează celor care și-au exprimat deja interesul de a participa, înca din iunie 2012, când a avut loc sesiunea-pilot. Aceștia vor fi invitați prin email să confirme opțiunea de a participa la una dintre sesiunile lunii noiembrie. Selecția se va baza pe criteriile: ordinea înscrierii, egalitatea de șanse, mixul de avansați și începători, diversitatea domeniilor și preferința pentru data cursului. Fiecare dintre cele două sesiuni ale lunii va include cate 50 de înscriși (25 de oameni/curs, 2 cursuri/ sesiune, în total 100 de cursanți).

Locurile sunt limitate la fiecare sesiune de training, însă cei care care nu s-au înscris în baza de date a proiectului o pot face prin FORMULARUL aflat la noua adresa web, www.crestetalente.ro. Cei care urmează să se înscrie vor fi anunțați prin email despre datele viitoarelor cursuri.
Trainingurile vor răspunde așadar la întrebări esențiale celor care vor să inițieze o afacere în industriile creative, fie că lucrează, studiază sau își demonstrează interesul profesional în domeniu. AGENDA sesiunilor din noiembrie poata fi consultată la adresa www.crestetalente.ro. La finalul sesiunilor de câte 3 zile, cursanții obtin o diplomă de participare acreditată CNFPA.

Niciun comentariu: