sâmbătă, 13 decembrie 2014

Sef de linie in productie - Sibiu

In acest moment, suntem in cautarea unui Sef de linie in productie, pentru o companie din domeniul automotive, pentru sectia de cusut.

Clientul nostru este activ in industria automotive si furnizeaza solutii in domeniul ingineriei, al componentelor auto, fiind un partener cheie pentru producatorii de automobile. El este lider pe piata internationala pentru fiecare dintre cele patru grupuri de afaceri.

Avand 84.000 de angajati, compania este prezenta in 33 de tari, detinand 320 de fabrici si 40 de centre de dezvoltare. In Romania este prezenta in 4 orase.

In prezent, suntem in cautarea unei persoane care sa se alature echipei. Persoana care va face parte din echipa este o persoana cu studii de inginerie (reprezinta avantaj studiile in domeniul Ingineriei textile) care are experienta de minim 1 an intr-un mediu de productie (de preferat in domeniul automotive). Persoana potrivita pentru acest post are experienta in coordonare de oameni pe o linie de productie, foarte bune abilitati de comunicare si organizare.

Ca Sef de linie in productie veti coordona o echipa de aproximativ 25 de oameni. Veti organiza, monitoriza si evalua angajatii din subordine. Va veti ocupa de un bun management al liniei de productie si va veti asigura ca standardele de calitate sunt respectate. Veti fi in permanenta in contact direct cu echipa pe care o veti coordona si veti oferi sprijin si ajutor in rezolvarea problemelor ce pot sa apara.

Sunt bucuroasa sa discut mai multe detalii despre acest post cu dumneavoastra, in cazul in care manifestati interes pentru acest post. Va stau la dispozitie la numarul de telefon 0747101808 sau pe e-mail, la adresa recrutare@jobconnect.ro.

Dana GRADINARU

Niciun comentariu: