duminică, 22 martie 2015

Inginer textilist creatie/documentatie - Oradea

Candidatul ideal:

Persoana dornica de munca, dinamica, profesionista, comunicativa, responsabila si care sa detina abilitatea de a lucra in echipa.

Descrierea jobului:

Responsabilitatile postului sunt: - planifica grafice de executie - stabileste timpul necesar executarii fiecarei faze de executie - asigura documentatia tehnica a modelului - pregateste fisa tehnica si a foii de lansare - asista personalul in sectia de productie si acorda consultanta tehnica - respectarea calitatii in productie si preocuparea pentru cresterea productivitatii - urmareste realizarea productie programate si incadrarea in grafice de executie - realizarea tiparelor Beneficiile postului: - salariu motivant in functie de competente - contract pe perioada nedeterminata

Descrierea companiei:

S.C. HEDCO S.A. este o companie romana cu capital integral privat, avind sediul principal in Oradea. Domeniul principal de activitate este productia si comertul cu tricotaje, cu o gama larga de modele si combinatii (pulovere, jachete, veste, fuste etc.), atit pentru adulti cit si pentru copii.

STR. BACĂULUI nr. 10 , ORADEA, Cod Postal 410087, JUD. BIHOR

0259-436 700

http://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/inginer-textilist-creatiedocumentatie/660106

Niciun comentariu: