vineri, 2 octombrie 2015

Trainer Designer vestimentar / Constructor tipar CAD Gemini - Bucuresti

Candidatul ideal:

Absolventi universitate de arte (Buc, Cluj, Oradea etc.) sau universitate tehnica (Asachi Iasi) cu diploma de licenta in moda sau proiectare asistata de tipare de croitorie. Studii universitare de lunga durata efectuate atat in tara cat si in strainatate la institutii acreditate si care au practicat sau practica meseria de designer vestimentar sau constructor tipare cad gemini, gerber sau lectra.

Descrierea jobului:

Aplica cu CV-ul pe mail ! Lectori ( trainer ) curs design vestimentar cunostinte de : Desen de moda ( anatomie, proportii, crochiu, drapaj etc ), teoria culorii, istoria costumului, pregatire si realizare colectie si lector ( trainer ) curs de constructie tipar digital Cad Gemini, Lectra sau Gerber cunostinte de: Proiectare tipar de baza dupa schita, poza, mostra sau tabel dimensional, gradare pe marimi, incadrari si consumuri de productie, plotare pe rola la scara 1/1, executie mostra .
Pot constitui avantaje la angajare : limba straina, istoric joburi anterioare similare .

Descrierea companiei:

Companie tanara specializata in comertul on line pentru produse si echipamente din ind. usoara cat si pregatirea si specializarea personalului pentru partenerii care achizitioneaza aceste produse.

SURSA

URL/WEBSITE Companie: www.magazinuldecroitorie.ro

Niciun comentariu: