duminică, 29 noiembrie 2015

TEHNOLOG CONFECTII TEXTILE - Iasi

Candidatul ideal

Noi - Topp Romania S.R.L. – suntem o companie producatoare de accesorii textile si operam o unitate de productie benzi textile in Iasi inca din 2004 . In prezent suntem in cautarea unui tehnolog pentru departamentul nostru de productie, cu scopul de a ne spori performanta.
Cautam o persoana cu experienta in domeniul confectiilor textile care sa cunoasca atat fluxul si procesele tehnologice cat si aspecte tehnice referitor la masini si dispozitive.
Suplimentar, cunoasterea limbii engleze, folosirea calculatorului in programe informatice de baza ( internet, editoare de text si de calcul tabelar) ar reprezenta avantaje la angajare.
Persoana trebuie sa fie indreptata spre atentia la detaliu, sa aiba perseverenta, capacitate de a lucra distributiv, cu o buna auto-organizare si prioritizare, cu abilitati tehnice.

Descrierea jobului

Principalele responsabilitati ale pozitiei constau in:
• efectuarea mostrelor si dezvoltare de noi modele dupa cerintele clientului
• introducerea modelului pe linia de productie
• urmarirea produsului pana la sfarsit sub aspect calitativ si cantitativ
• urmarirea livrarilor zilnice
• intocmirea fiselor de lucru
Alte responsabilitati vor fi detaliate in timpul interviului si in fisa postului.

Descrierea companiei

Topp Romania este parte a unui grup international de firme care furnizeaza produse textile de nisa pentru producatori romani si europeni din industria confectiilor si nu numai. Avem sediul in Parc Industrial Holboca-Iasi, str Firmelor no. 8.
Puteti afla mai multe informatii despre produsele noastre pe site-ul www.topp-textil.de

SURSA

Niciun comentariu: