luni, 4 ianuarie 2016

Junior manager - Reghin

SURSA
www.alpina.ro

Candidatul ideal

Iti doresti o cariera de manager, dar nu ai inca experienta? Ai ambitii mari si inveti intr-un an cat altii in doi? Noi iti oferim oportunitatea aceasta printr-un program de „on-the-job training”.

Acest „Talent program” isi propune sa dezvolte o generatie de manageri adaptata nevoilor specifice businessului. Alpina Shoe Production scoate la concurs 3 posturi pentru 3 persoane care stiu ce vor si care sunt dispuse sa investeasca in viitorul lor.

Programul este conceput astfel incat, invatarea sa se realizeze prin munca alaturi de experti din domeniu. Proiectele vor fi direct in productie, cu implicare majora in toate aspectele de la cele simple pana la cele mai complexe.

Cerinte:

• studii superioare finalizate in unul din domeniile: economic, tehnic, relatii economice internationale, inginerie economica, textile pielarie, management industrial, etc.

• expereinta in munca entry lavel (0-5 ani)

• constutuie avantaj practica, trainership, voluntariat sau alte programe internationale

• pasiunea pentru industria incaltamintei si pentru un mediu de productie

• ambitie si motivatie pentru a lucra intr-un mediu dinamic

• disponibilitatea la calatorii atat in tara cat si in strainatate

• relocare in Reghin sau Tg Mures

• limba engleza la nivel avansat

Descrierea jobului

Sarcinile vor fi variate:

- Pregatire meetinguri, monitorizarea fazelor diferitelor proiecte, analiza si sumarizarea rezultatelor

- Realizarea diverselor studii privind eficienta, productivitatea, calitatea, beneficiile, costurile, etc

- Rol de asistent manager prin: insotirea managerului in majoritatea situatiilor de lucru, reprezentarea managerului la diverse intalniri, coordonarea unor proiecte simple la inceput apoi tot mai complexe, redactarea corespondentei in numele superiorului, intocmirea de rapoarte pentru suportul decizional al managerului

- Participare directa in productie pentru familiarizare si invatarea concreta, inclusiv a operatiile de baza de pe liniile de fabricatie.

Descrierea companiei

Alpina Shoe Production este o companie cu traditie de peste 60 de ani in fabricarea de incaltaminte. Fabrica este localizata in Reghin, jud Mures si are peste 600 de angajati.

Compania face parte din grupul olandez Modapel Group alaturi de Mexxem SRL.

Alpina Shoe Production are o paleta larga de clienti - retaileri in domeniul incaltaminte, printre ei se numara ALDO, Zara, Pull&Bear

Niciun comentariu: