miercuri, 11 mai 2016

Sef Linie Pantaloni - Zimnicea

SC TIME INTERNATIONAL TRADING SRL - București

Responsabilitati
 
In vederea extinderii echipei noastre cautam Sef linie productie pantaloni pentru fabrica din Zimnicea. Noul coleg/colega trebuie sa indeplineasca urmatoarele responsabilitati:
  • conduce personalul liniei de productie pantaloni 
  • realizeaza la timp si in bune conditii de calitate comenzile care ii revin 
  • colaboreaza cu ceilalti sefi de linie 
  • intocmeste rapoarte de productie si intreprinde toate masurile necesare pentru indeplinirea planului de productie 
Cerinte 
  • inginer textile sau experienta anterioara pe un post in cadrul caruia sa fi indeplinit astfel de sarcini 
  • cunostinte solide privind tehnologia de productie a confectiilor textile 
Beneficii Oferite 
  • se asigura cazare in Alexandria sau transport asigurat Bucuresti-Zimnicea 
  • salariu atractiv 
  • posibilitatea de dezvoltare in cadrul unei companii de succes 
Descrierea firmei
 
Time International este o societate infiintata in 1994 in Bucuresti – Romania cu 100% patronat englez, care confectioneaza o gama larga de produse barbatesti si lucreaza pentru clienti din pietele internationale. In prezent, societatea are sediul social in Bucuresti, iar punctele de productie sunt in doua localitati: Alexandria si Zimnicea. Time International a lucrat si lucreaza pentru clienti din industria fashion din Europa, SUA si Asia.

In fabrica din Alexandria activitatea se desfasoara pe o suprafata de 12500 mp cu un nr 1050 personal calificat. Locatia beneficiaza de un depozit de materiale de baza si auziliare, sala de croit, linii de productie (4 linii productie sacou / paltoane / veste, o linie de pantaloni), linie de finisat pantaloni si sacouri, un depozit de produce finite. Productivitate locatiei este 2000 sacouri pe zi si 3000 de pantaloni pe zi, in functie de model. Fabrica de la Alexandria detine si un departament de creatie-design in cadru caruia sunt create noi produce vestimentare barbatesti, respectiv unde sunt téstate diverse combinatii de materiale si culori. In fabrica din Zimnicea activitatea se desfasoara pe o suprafata de 1742 mp cu personal calificat in numar de 250. Locatia beneficiaza de 3 linii de productie pantaloni/veste cu o productivitate de aproximativ 1800-2000 produse pe zi, in functie de model.

Produsele executate in locatiile noastre sunt din ce in ce mai complexe si beneficiaza de o calitate de confectionare garantata de echipa de control. Time International se numara printre primele firme din Romania care au implementat sistemul "made to measure". In acest moment putand executa aproximativ 100 de sacouri si 150 de pantaloni pe zi.

Asiguram toate serviciile pentru crearea unui produs complet: constructie tipare, gradare, mostrare, productie, finisare si livrare. Suntem tot timpul deschisi si in cautare de noi clienti interesati de colaborari pe termen lung.

http://www.myjob.ro/locuri-munca-zimnicea/sef-linie-pantaloni-zimnicea-1106575.html

Niciun comentariu: