marți, 11 octombrie 2016

CONSTRUCTOR DE TIPARE CU EXPERIENTA - Bucuresti

Carmel Clothing Limited Reprezentanta
Sos Cotroceni nr.11, Bucuresti

CRITERII DE SELECȚIE
Peste 3 ani experiență în Confectii / Design vestimentar, Inginerie, Productie

Candidatul ideal

Candidatul ideal in primul rand trebuie sa fie o persoana pozitiva si deschisa, capabila sa se integreze in mediul de lucru al reprezentantei, sa vorbeasca limba engleza si sa aiba experienta in acest domeniu, experienta pe alte sisteme gen Asyst, Gemini si Gerber este luata in considerare, capabil sa lucreze sub stres si sa poate servi mai multe task-uri in acelasi timp.

Descrierea jobului

Constructia de tipar dupa mostra, schita sau poza, urmarirea prototipului facut, gradarea dupa un tabel de marimi dat de catre client, executia de incadrare pentru dockete din Londra, minimarkere pentru fabrici, modificari de tipare existente, plotare mostre pentru atelierul de mostre din Romania, corespondenta cu Londra, limba engleza este obligatorie si experienta pe Lectra este un mare avantaj, nu excludem si alte sisteme de operare.
Ca si beneficii, este mediul de lucru intr-o companie internationala, salariu atractiv, bonuri de masa si conditii excelente de munca.
Experienta minima 3 ani in acest domeniu.
Se va lucra pe sistem Lectra, experienta pe acest sistem este un avantaj

Descrierea companiei

Carmel Clothing has a proven track record of delivering the perfect supply solution. We continue to offer high service levels, building strong working partnerships with our customers. Engineering product through focused design, we offer key fashion trends with innovative design

Niciun comentariu: