luni, 27 martie 2017

CONSTRUCTOR TIPARE - Bucuresti


Candidatul ideal

CERINTELE pentru ocuparea acestui post sunt:
  • Absolvent studii medii / superioare – experienta in productie constituie AVANTAJ;
  • Minim 5 ani in domeniu – CONSTRUCTIE TIPARE PRODUSE PENTRU FEMEI SI COPII;
  • Cunostinte operare PC: Ms Office, Internet, LECTRA – AVANTAJ MAJOR;
  • Limbi straine: franceza si/sau engleza nivel mediu.
Candidatul ideal este o persoana creativa, responsabila, flexibila, dispus sa invete, sa promoveze profesional si sa se adapteze usor la noi cerinte.

Descrierea jobului

SARCINI SI ATRIBUTII:

- Constructia de tipar pornind de la o schita sau un tabel de dimensiuni in sistemul de programare / constructie LECTRA;
- Digitizarea, gradarea si incadrarea tiparelor;
- Verificarea si / sau corectarea tiparelor;
- Intocmire fise tehnice.

BENEFICII:
- Salariul avantajos (se negociaza dupa interviu, in functie de experienta profesionala);
- Tichete de masa;
- Prime de sarbatori si de concediu
- Program de lucru: L-V 08,00 - 16.30.
- Angajarea are loc pe baza de contract individual de munca.
- Asiguram locuinta de serviciu pentru candidatii din provincie.

Descrierea companiei

Suntem o companie cu radacini adanci in timp, o companie pentru care istoria reincepe in anul 1991, data la care ne-am infiintat prin reorganizarea celei mai mari intreprinderi de confectii textile din Romania la momentul respectiv, Intreprinderea de Confectii si Tricotaje Bucuresti (ICTB).

Am pornit la drum cu o echipa experimentata si cu un important capital de entuziasm si pasiune, avand incredere in etapele de dezvoltare pe care urma sa le parcurgem.

Pana in anul 1997, ne-am desfasurat activitatea de productie la sediul societatii din Bucuresti, Str. Viitorului 44, intr-o cladire cu o arhitectura deosebita, situata in zona centrala a orasului.

Incepand cu anul 1998, moment in care am initiat un proces de dezvoltare, am organizat un punct de lucru nou, intr-un spatiu adecvat productiei, situat in Str. Sabinelor 8 din Bucuresti. Suprafata acestei locatii ne permite si organizarea altor activitati , inclusiv cu impact social pentru salariati

In anul care a trecut CONFLUX a incheiat un amplu proces de retehnologizare si modernizare a spatiilor de productie in urma caruia dispune de utilaje performante, dotari moderne, sala de mese, cabinet medical multifunctional si, in viitor, de un spatiu de joaca si supraveghere pentru copii in perioada vacantelor.

Conflux este acum o societate care produce articole de imbracaminte pentru femei si copii organizata si structurata dupa principii traditionale, dar adaptata cerintelor impuse de economia de piata moderna.

Misiunea pe care ne-am asumat-o este aceea de a pune la dispozitia clientilor nostri un sortiment variat de confectii textile de calitate, folosindu-ne de atuurile noastre cele mai importante: servicii tehnice complexe si echipa experimentata, specializata in activitatea de proiectare.

Valorile pe care le pretuim si care ne calauzesc in activitatea noastra zilnica sunt calitatea si competitivitatea, complexitatea si diversitatea productiei, promptitudinea si flexibilitatea in relatia cu clientii, gradul de satisfactie a angajatilor , crearea unui mediu de lucru placut si confortabil.

Gabriela PATRASCANU - Resurse Umane

Tel. : 0722.430.831, personal@conflux.ro

CONFLUX SA Bucuresti, Str. Sabinelor nr. 8, sector 5, 050853 Bucuresti, Telefon: 021 337 15 13, Fax: 021 337 15 15, www.conflux.ro

Niciun comentariu: