duminică, 29 ianuarie 2017

Inginer / tehnician textilist pentru Sector Productie si pentru Sector Mostrare - Ghimbav

Descrierea companiei:

SC CURZONIA (RO) SRL fabrica de tricotaje situata in judetul Brasov, oras Ghimbav, infiintata cu 16 ani in urma, este specializata in productia de tricotaje avand desfacerea orientata numai catre exportul in Europa. Fabrica are peste 150 angajati iar in sectorul tehnic de productie activitatea este coordonata de un numar de 10 ingineri textilisti. Sub aspectul dotarii tehnice firma dispune de 40 masini de tricotat STOLL de ultima generatie alaturi de 4 sisteme de programare computerizate performante M1+, masini de confectie diverse tipuri, masini de brodat, masini de spalat industriale.

Angajam:

Inginer / tehnician textilist pentru Sector Productie si pentru Sector Mostrare

Suntem interesati in recrutarea candidatilor care au absolvit cursuri in domeniul textil si au un mimim de experienta in acest domeniu. Ne manifestam interesul si pentru cei fara experienta care au absolvit cursuri de profil, sunt doritori si capabili sa lucreze in domeniul textil dar din pacate nu au avut aceasta sansa pana acum. Prin urmare adresam solicitarea noastra absolventilor de cursuri cu profil textil cu sau fara experienta dar capabili sa lucreze cu entuziasm si dedicatie alaturi de echipa noastra deja formata care ii va sprijini in noua activitate.

Beneficii:
- Cazare suportata de catre firma
- Salariu atractiv, in functie de calificare si experienta
- Tichete de masa
- Transport de la domiciliu la locul de munca

Intr-o prima etapa cei interesati pot trimite un CV la adresa de mail: luminita@curzonia.com .

Ulterior, cei  selectati in baza CV-urilor trimise vor fi invitati la sediul firmei in vederea unui interviu iar costurile deplasarii vor fi suportate integral de catre firma noastra.

Niciun comentariu: